FILTER

Tel: +35542378180 | Mail: info@inholiday.al

70 €

Vjeshte ne Queen of Montenegro – Budva


Vjeshte ne Hotel Queen of Montenegro - Budva

PERSONA DATATQENDRIMITRAJTIMICMIMI
223 Shtator - 30 Tetor3 DiteHalf Board140 Eur cifti
4 (2 adult + 2 femije)23 Shtator - 30 Tetor3 DiteHalf Board200 Eur familja

PAKETA PERFSHIN:


✔ Akomodimi ne hotel per 2 nete/ 3 dite (ne dhome pamje parku)
✔ Mengjeset dhe darkat per ditet e qendrimit (bufe)
✔ Perdorimi i faciliteteve te hotelit: sauna, zone relaksi dhe palester
✔ Check out i vone sipas disponibilitetit
✔ Internet WIFI
✔ Parking
✔ Hyrje ne Casino-ne e hotelit (vetem per adult)

Nuk perfshihet:

✘ Transporti

✘ Taksa lokale e qendrimit ne Mal te Zi  ( 1.3 Eur per person te rritur per dite)

Shenime:

➨ Oferta vlen deri me 30 Tetor 2016!

HOTEL I PERSHTATSHEM PER CIFTE, FAMILJARE DHE TE MOSHUAR.

Prenoto tani