FILTER

Tel: +35542378180 | Mail: info@inholiday.al

Ishujt Grek

265 €

Krociere ne Ishujt Greke


Krociere ne Ishujt Grek

 

PERSONA PERIUDHA QENDRIMI TRAJTIMI CMIMI
2 27/10 – 31/10 5 dite Full Board  620 Eur

 

 

PAKETA PERFSHIN:


Akomodim ne Krocieren Louis Olympia per 3 nete/ 4 dite qendrim

Megjeset, Drekat dhe Darkat ne Kroçiere

Brenda Dites: 2 Pije Jo Alkoolike, 2 Lengje Frutash, 2 Pije Alkoolike (Gota Birre ose gota vere) 2 shishe te vogla Uje ( per person )

Shfaqje, Karaoke, Hyrja ne Disko, Sauna dhe aktivitete te ndryshme ne Krociere

Taksat Portuale dhe Shtesa per Karburantin

Nuk perfshihet:

Gjithshka qe nuk eshte permendur ne kete program

Hyrjet ne Monumente dhe Muzeume

Bakshishe ne Krociere per stafin

Ne zbritjet ne porte, transfertat me autobus ose teleferik nga Porti ne qytet atje ku eshte e nevojshme pas Zbritjes nga Krocierja dhe Shetitjet Opsionale ne qytetet ku zbritet.

PROGRAMIDITA 1

Imbarkimi ne Krocieren Louis Olympia. Nisja ora 11.00. Dreke ne Krociere. Zbritja ne Ishullin e Mykonos ne oren 18.00 dhe qendrimi ne Ishull deri ne 23.00. Darka ne Krociere.

DITA 2

Mengjesi ne Krociere. Zbritja ne Kusadasi te Turqise ne oren 7.00. Shetitje Opsionale ( me pagese extra ) ne Efes dhe Shtepine e Shen Marise. Nisja ne oren 12.00. Dreke ne Kroçiere. Zbritja ne Ishullin e Patmos ne oren 16.00. Shetitje Opsionale ne Manastir. Nisja ne oren 21.00. Darka ne Krociere.

DITA 3

Mengjesi ne Krociere. Zbritja ne Heraklion, Krete ne ore 07.00. Shetitje Opsionale ne Monumentet Kryesore te Qytetit. Nisja ne oren 11.30. Dreke ne Krociere. Zbritja ne Santorini ne oren 16.30. Shetitje Opsionale ne fshatin Oia. Nisja ne oren 21.00. Darka ne Krociere.

DITA 4

Mengjesi ne Krociere. Mberritja ne Portin e Pireut ne 06.00..
Shenime


Cmimet e mesiperme jane te vlefshme per person te akomoduar ne kabine dyshe.

Femija nen 12 vjec, i akomoduar ne dhome me prinderit paguan vetem taksat portuale.

Prenoto tani