FILTER

Tel: +35542378180 | Mail: info@inholiday.al

INHOLIDAY-kerkoTOP TURET


99 €

6-8 Tetor

Udhetim ne Shkup dhe Sofje.

399 €

14-17 Tetor

Udhetim i organizuar me avion.


VERE 2016 NE GREQI

125 €

Me mengjes

Pushime ne Halkidiki, Greqi

117 €

Half Board

Pushime ne Halkidiki, Greqi

230 €

ALL INCLUSIVE

Pushime ne Halkidiki, Greqi

285 €

ALL INCLUSIVE

Pushime verore ne Halkidiki, Greqi